13.07.2024.
HomeNovostiKatolički popovi u Neumu oboljeli od korone: Mole se Gospi za ozdravljenje

Katolički popovi u Neumu oboljeli od korone: Mole se Gospi za ozdravljenje

Župnik don Ivica Puljić, zbog rizične skupine bolesti, nalazi u bolnici u Mostaru, pozitivan na koronavirus, a župni vikar, također pozitivan na koronavirus, nalazi se u župnoj kući u izolaciji, saopćeno je iz Župe Gospe od Zdravlja Neum.

Obojica se, navodi vikar don Domagoj Markić, dobro osjećaju. Župljani mogu, tvrde, kontaktirati župni ured telefonom ili e-mailom. Sve će se poduzeti da susjedni svećenici, prema svojim mogućnostima, izađu u susret vjerničkim potrebama župljana Neuma dok traje ova izolacija, piše Bljesak.info

”Preporučujemo se u molitve župljana, osobito Gospi od zdravlja, da nas sve zagovora kod svoga Sina, Ozdravitelja od svakoga grijeha i svake ljudske bolesti”, poručio je župni vikar Markić.

Podsjećamo, u subotu je iz neumske župe saopćeno kako je podjela sakramenta svete krizme odgođena zbog epidemiološke situacije.

S obzirom na to da je Neum preplavljen turistima i da je veliki broj vjernika posjetio crkvu u tom gradu ili imao kontakt s njima mnogi strahuju da bi Neum mogao biti novi izvor zaraze za brojne posjetitelje.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti