Kakav “vođa”, kakav “vojskovođa”: Vučić se u vrhuncu napetosti sa Kosovom naprasno razbolio, kao nekada i njegov mentor Toma Grobar

0
Beograd 17. aprila 2011 - Lideri SNS Aleksandar Vucic (S) i Tomislav Nikolic (D). Nikolic u Domu Narodne skupstine strajkuje zedju od mitinga 16. aprila. FOTO TANJUG / DANILO PETERNEK

Iz kabineta predsjednika Srbije objavljeno je da se Aleksandar Vučić ne osjeća dobro zbog čega će, prema savjetu ljekara, biti otkazani svi njegovi sastanci u narednom periodu.

Podsjećamo, u Beograd večeras stiže predsjednica Evropske komisije Ursula von der Leyen i nju je isti dan trebao primiti Vučić.

“Predsjednikovo zdravlje nije bilo uredu, a sutra uvečer stiže Ursula von der Leyen i prekosutra smo u Nišu s njom, obilježavamo početak radova na novom željezničkom koridoru, nakon toga idemo u Dubai, zatim svakodnevni problemi na Кosovu, morao je malo da stane. Tako da smo odlučili, odnosno ljekari su predložili da malo stane i napravi pauzu”, saopćila je šefica Vučićeve pres službe.

Kako je rekla, nada se da će sve biti uredu s predsjednikom Srbije.

“Otkazan je i Vučićev najavljeni govor na dvodnevnoj konferenciji ‘Zapadni Balkan, jedan region, jedno tržište – korak prema zajedničkom tržištu EU u Novom Sadu’, kažu iz Kabineta predsjednika Srbije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here