23.04.2024.
HomeNovostiJezivi detalji istrage: Postoje dvije verzije stravičnog ubistva male Danke, iskazi osumnjičenih...

Jezivi detalji istrage: Postoje dvije verzije stravičnog ubistva male Danke, iskazi osumnjičenih monstruma se ne poklapaju

Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, koji su uhapšeni pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2), otežavaju policijsku potragu za tijelom djevojčice.

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, Janković i Dragijević, koje je policija i jučer izvela na teren gdje se intenzivno tragalo za djetetom, “vrte priču” i ne poklapaju im se iskazi o tome šta se dogodilo kobnog dana.

Ono što je sigurno jeste da su priznali da su dvogodišnju djevojčicu 26. marta udarili službenim automobilom “Fiat Panda”.

Navodno je Janković bio za volanom. Međutim, ono što se naknadno dogodilo i dalje je nejasno.

Navodno se pravdaju da su bili pod utjecajem alkohola, te da se ne sjećaju tačno šta je bilo u trenutku kada je djevojčica stradala.

Pričali su kako je dijete bilo na putu, ali da je, iako se nisu kretali velikom brzinom, nisu vidjeli da je ispred vozila.

Danka je nestala 26. marta oko 13:45 sati, a sumnja se da su osumnjičeni već sedam minuta kasnije na djevojčicu naletjeli službenim vozilom.

Prema jednoj od verzija, dijete je na mjestu ostalo mrtvo, a oni su je potom ubacili u gepek i odnijeli na nepoznatu lokaciju, najvjerovatnije na obližnju deponiju, gdje su se tijela otarasili.

Druga nezvanična verzija je da je djevojčica nakon udarca vozilom bila živa, te da ju je jedan od osumnjičenih udavio, a potom su se tijela otarasili.

Policija i dalje intenzivno traga za tijelom male Danke, a Srđan i Dejan, navodno, ne mogu da se sjete gdje su tačno tijelo bacili.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti