Jelena Karleuša o Ceci: Ona je najveća sramota srpskog naroda

0

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram nalogu o epizodi serijala “Junaci doba zlog”, koja se emituje na televiziji N1, a koja se u novoj epizodi bavi likom i djelom pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, udovice ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Kriminalni klanovi

Karleuša je objasnila zbog čega je odbila da gostuje u dokumentarcu, jer već čitave dvije decenije javno govori o njoj i “zločinima koje je počinila u saradnji sa najvećim kriminalnim klanovima sa ovih prostora”.

– Zvali su me da učestvujem u ovom dokumentarcu o Svetlani Ražnatović i svjedočim o koje sam od nje i njene ekipe doživjela. Odbila sam, ne zato što nemam šta da kažem, već zato što ja o tome govorim već 20 godina javno. To što je narod tek sada „otvorio oči“ i shvatio ko je ova žena, to je već druga tema! Ona je najveća sramota srpskog naroda jer ju je narod nazvao „srpskom majkom“, a ona je bila sve, samo ne majka.

Blizak saradnik ubica, otmičara, ratnih zločinaca, ubica premijera. Spisak je stravičan. Imala sam m*** da 20 godina javno govorim o tome, dok su me plaćeni mediji satanizovali i zabranjivali (zabranjuju me i dalje, ali sada mogu samo da ga d*****). Sada kada je njeno prošlo i kada je nebitna, ne želim da učestvujem u bolnom padu te žene. Ali ga je svakako zaslužila – napisala je Karleuša.

Uputila zahtjev

Podsjetimo, prije nego što je emisija „Srpska majka“ iz serijala „Junaci doba zlog“ stigla na sto montažera, folk pjevačica Svetlana Ražnatović je najprije redakciji televizije N1, a potom produkciji JSP preko pravnog zastupnika uputila zahtjev „da se ne emituje emisija o njegovoj klijentkinji“.

Navedeno je i da će, ako se ne postupi u skladu sa dopisom, Svetlana Ražnatović biti prinuđena da „pokrene odgovarajuće sudske postupke kako bi zaštitila svoj lik i djelo“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here