23.04.2024.
HomeNovostiJe li Dodik u paničnom strahu ili samo pravi predstavu za narod:...

Je li Dodik u paničnom strahu ili samo pravi predstavu za narod: “Kažu da će pucati na mene ako moje obezbjeđenje bude pružalo otpor”

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik govorio je na današnjoj 11. posebnoj sjednici NSRS koja se održava u Banjaluci. Dodik je, između ostalog, kazao da je dobio informaciju da “ukoliko njegovo obezbjeđenje bude pružalo otpor, da će pucati na njega”.

“To što prijete da će me uhapsiti. Prije sat vremena sam dobio informaciju da su mi poručili da ukoliko moje obezbjeđenje bude pružalo otpor, da će pucati u mene. Ja im kažem da ćemo pružiti otpor. Zbog čega da me hapse? Jer su napakovali da sam ovakav i onakav? PDP je sankcionisao Integral inženjering”, kazao je Dodik prilikom obraćanja.

Dodik je potom upao u manji verbalni okršaj sa nekim od zastupnika:

“Kako se ti ružno smiješ! Vjerovatno sam i ja tebi ružan i gadan i nikakav, al ti si brate. Hajd se samo uozbilji da ovo mogu privesti kraju”.

Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske odlučio je danas da odmah po završetku 11. posebne sjednice započne 12. posebna sjednica parlamenta sa jednom tačkom predloženog dnevnog reda: Nacrt izbornog zakona, saopšteno je iz NSRS.

Zahtjev za održavanje sjednice i dnevni red podnijeli su, u skladu sa članom 170. stav 1 i članom 171. Poslovnika Narodne skupštine, narodni poslanici.

Sjednici Kolegijuma prisustvovao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik kao i predsjednik Srpske demokratske stranke Milan Milićević.

Podsjetimo, na 11. posebnoj sjednici NSRS Dodik je postavio ultimatum Trojci i iznio svoje zahtjeve o proglašavanju ambasadora i Šmita neprijateljima BiH, te je poručio da RS mora odlučiti da li će nestati ili opstati.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti