20.06.2024.
HomeSportIZA KULISA Kako su Šećerbegović i Mašić između trenera "bacili koske"

IZA KULISA Kako su Šećerbegović i Mašić između trenera “bacili koske”

Predsjednik Slobode Elmir Šećerbegović i  bivši sportski direktor Sanel Mašić, kojeg je gimnazijalski školski drug založio da napravi pospremanje.

Naprotiv, napravio je haos i doveo Slobodu u grčevitu borbu za opstanak. Naime,  zajedno sa Šećerbegovićem tokom zimskog prijelaznog roka totalno je profulao odabir igračkog kadra, narušio međuljudske odnose, čak između trenera “bacio koske” i pozivao ih da se javno fizički obračunaju.

Da sve su to u Rudarskoj 2. radili dobro uštimani tandem Šećerbegović i Mašić.

Ceh je platio Gradimir Crnogorac koji je od  11. januara prizivao pojačanja, dok mu je dvojac bez kormilara radio o glavi, ali to nije od jučer, nego od prvog dana kada je sjeo na užarenu klubu Slobode. Ostatak Uprave sastavljene od tuzlanskih poduzetnika  se na takvo ponašanje na samom početku predsjednika i sportskog direktora, čak su se i razilazili u takvim pogledima, no nakon izvjesnog vremena su reterirali, slegli ramenima. Dok su držali konce u svojim rukama Sloboda je polusezonu sa limitiranim igračkim kadrom završila sa ogromnim bodovnim zalihama.

Crnogorac je pokupio sve gelere, kako i dolikuje jednom vojniku kluba, podnio ostavku, i u miru se povukao bez iznošenja prljavog veša. Nije se želio javno oglašavati po pitanjima da su mu Šećerbegović i Mašić radili o glavi, okretali svlačionicu i igrače protiv njega i saradnika. Listu pojačanja nakon prodaje Nemanje Tomaševića u TSC, i degradiranja Dejana Uzelca gurnuli pod tepih.

Zavadi, pa vladaj.

(Nastavit će se)

 

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti