23.07.2024.
HomeNovostiIPI akademija: Dodijeljene nagrade dr. Hamza Šarić za 2020. godinu

IPI akademija: Dodijeljene nagrade dr. Hamza Šarić za 2020. godinu

Njegujući uspomenu na osnivača i profesora Internacionalne poslovno-informacione akademije dr. Hamzu Šarića, rukovodstvo ove visokoškolske ustanove dodijelilo je nagradu „dr. Hamza Šarić“ za 2020. godinu za studente koji su svojim angažmanom zaslužili priznanje za izvrsnost i odlične rezultate ostvarene tokom školovanja.

Priznanja nagrađenim studenticama i studentima uručili su Emina Šarić i Damir Bećirović, a ovogodišnji laureati nagrade „dr. Hamza Šarić“ su: Dženana Junuzović, Lejla Samardžić, Indir Karić i Irhad Bajramović.

U ime nagrađenih studentica i studenata govorio je Indir Karić, koji je po drugi put zahvaljujući svom angažmanu i trudu dobio nagradu koja nosi ime po osnivaču i profesoru IPI akademije.

„Student sam treće godine IPI akademije – smjer informacione tehnologije. Dobitnik sam po drugi put nagrade „dr. Hamza Šarić“ sa prosjekom ocjena 9.8. Nagrada za mene predstavlja poticaj za dalje usavršavanje i dokaz da se vrijedi truditi i ulagati u sebe jer se to na kraju isplati. Sve to je rezultiralo da se zaposlim u kompaniji i ABC Tech Group“, kaže Indir Karić.

Dodjela nagrade je organizovana u skladu sa preporukama Kriznog štaba TK, a rukovodstvo IPI akademije uputilo je iskrene čestitke nagrađenim studenticama i studentima.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti