Asmir Begović žestoko kritikovao čelnike NS: “Predvođeni kriminalcima: Vico, Miske, Petev, grupa menadžera…”

0

Bosanskohercegovački golman Asmir Begović uzburkao je domaću, ali i svjetsku javnost objavom kako naš nacionalni tim vode “kriminalci”, a njegove riječi prenijeli su i brojni poznati sportski portali.

Tako je popularni madridski list AS posvetio poseban članak bivšem reprezentativnom čuvaru mreže, koji je tokom sinoćnje utakmice između naše reprezentacije i Kuvajta bio vrlo aktivan na Twitteru, a nakon što je prvobitno imao interakciju sa bivšim kapitenom Zmajeva Sergejom Barbarezom, napisao je objavu koja je odmah privukla veliku pažnju javnosti.

On se nadovezao na objavu u kojoj je tema bila prazan stadion Bilino Polje u Zenici, nakon čega je uputio vjerovanto i najoštriju poruku prema čelnicima NS BiH posljednjih desetak godina…

“Predvođeni kriminalcima: Vico, Miske, Petev, grupa menadžera… Umjesto da budemo nogometni tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca. Eto vam”, napisao je nekadašnji golman Zmajeva, a to je prenio i naš portal.

Poslije, Begovićev tvit citirali su i svi relevantni regionalni mediji, a diskusija se vodi i na društvenim mrežema i brojnim forumima.

Izjava golmana Evertona mogla bi dobiti dodatnu dimenziju u narednom periodu, te će biti zanimljivo vidjeti reakciju čelnika NS BiH predvođenih Vicom Zeljkovićem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here