19.05.2024.
HomeNovostiFirma iz Tuzle počela proizvoditi zaštitne maske

Firma iz Tuzle počela proizvoditi zaštitne maske

Firma iz Tuzle – Priča d.o.o. započela je proizvodnju zaštitnih maski, prvenstveno namjenjenih zdravstvenom osoblju, ali i stanovništvu. U ponudi su, za sada, tri vrste maski, hirurška, medicinska i maska za stanovništvo koja se može koristiti u svakodnevnim aktivnostima. Kako saznajemo, prva serida od nekoliko hiljada komada već je rasprodana.

“Naši poslovni partneri su zainteresirani za zaštitne maske koje smo počeli proizvoditi, ali još više firme s kojima do sada nismo poslovali. Ljudi zovu sa svih strana. Nadamo se da ćemo moći odgovoriti zahtjevima” – kaže nam Rasim Ćirić direktor firme – Priča d.o.o.

Ova firma, koja se nalazi u tuzlanskom naselju Miladije, u ulici 4. aprila broj 35, do sada se bavila šivanjem radnih odijela, sportske opreme, trenerki i majica, ali i kapa, pidžama i odjeće za mlade, te vezenjem različitih vrsta amblema, odnosno izradom širokog tekstilnog asortimana. Firma se bavi i izradom posteljina, peškira i plahti posebno namjenjenih bolnicama, hotelima i hostelima.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti