01.03.2024.
HomeSportDžekin transfer karijere propao zbog Rominog bizarnog zahtjeva

Džekin transfer karijere propao zbog Rominog bizarnog zahtjeva

Edin Džeko (34) bio je prva napadačka želja Andree Pirla u Juventusu. Romin igrač dogovorio je sve s talijanskom prvakom, a onda je u subotu navečer sve propalo.

La Repubblica piše da je razlog u tome što Roma nije uspjela iz Napolija dovesti Poljaka Arkadiusza Milika, odnosno zahtjev iz Rima koji je razljutio Napolijevog gazdu Aurelia Di Laurentiisa.

Naime, Milik je odradio medicinske preglede u Švicarskoj da bi Roma od Napolija zatražila garancijsku klauzulu prema kojoj bi imala pravo na povrat uloženog novca ako bi Milik imao problema s koljenom kojeg je dvaput operirao. Napoli se potom povukao iz operacije, a Roma odmah stopirala Džekin transfer karijere.

Juventus više nije htio čekati jer su posljednjih tjedana intenzivno tragali za napadačem. Nakon što je kombinacija s Luisom Suarezom propala, torinski se klub okrenuo Džeki i sve dogovorio s njim i Romom. Međutim, nakon što je Roma počela komplicirati, talijanski se prvak povukao iz priče te u nekoliko sati samo potvrdio dovođenje Alvara Morate iz Atletico Madrida. Time je Džekin transfer u Juventus službeno propao, piše Index.hr.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti