21.06.2024.
HomeNovostiĐUKANOVIĆ ZGROŽEN SKANDALOZNIM SNIMCIMA IZ NIKŠIĆA: "To je najbjelodaniji izraz POVAMPIRENJA ČETNIČKE...

ĐUKANOVIĆ ZGROŽEN SKANDALOZNIM SNIMCIMA IZ NIKŠIĆA: “To je najbjelodaniji izraz POVAMPIRENJA ČETNIČKE IDEOLOGIJE!” (VIDEO)

Sinoć je na glavnom gradskom trgu u Nikšiću za sada nepoznata osoba oskrnavila spomenik narodnom heroju Ljubi Čupiću.

Na snimku koji je objavio portal “Pobjeda” vidi se srednjovječni muškarac koji urinira po spomeniku legendarnom narodnom heroju Ljubi Čupiću i to dok su nedaleko od njega prolazili ljudi.

Skandalozni, sramotni čin skrnavljenja spomenika objavljen je sinoć na društvenim mrežama, a pojedini korisnici su prepoznali čovjeka navodeći da je riječ o nikšićkom taksisti, navodeći i broj taksi vozila.

“Slobodna Bosna” je jutros objavila reakcije uglednih regionalnih novinara Dragana Bursaća i Andreja Nikolaidisa, a danas je reagovao i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

“Sinoćni monstruozni anticivilizacijski čin skrnavljenja spomenika ikoni crnogorskog antifašizma Ljubu Čupiću u Nikšiću je sramota za savremenu Crnu Goru. To je najbjelodaniji izraz povampirenja četničke ideologije koje svojim nečinjenjem podstiče nova parlamentarna većina. Očekujem da nadležni državni organi odlučno i adekvatno reaguju. U protivnom, znaćemo šta nam je činiti i kako da odbranimo naše revolucionarno nasljeđe i najvrednije istorijske vrijednosti savremenog crnogorskog društva”, napisao je Đukanović na svom Twitter profilu. 

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti