13.07.2024.
HomeNovostiDražina je sljedbenica i Draškova miljenica: Jelena Trivić smatra da Dodik nije...

Dražina je sljedbenica i Draškova miljenica: Jelena Trivić smatra da Dodik nije Srbin jer je priznao genocid u Srebrenici

“Vi ste jedini srpski političar iz RS-a koji je eksplicitno priznao genocid u Srebrenici, znam vaše riječi napamet.”

Ovako je članu Predsjedništva BiH i lideru SNSD-a Miloradu Dodiku replicirala zastupnica PDP-a u NSRS-u Jelena Trivić nakon što se Dodik prethodno žestoko verbalno obrušio na njenog stranačkog kolegu Draška Stanivukovića.

“Vi sad nekom pričate o priznavanju nekih naših žrtava. I nikad niste povukli to u onom smislu u kojem ste trebali. Ne lakim izjavama, nego zvaničnim saopštenjima.

Toliko ste mržnje iznijeli danas da me prosto zaprepastilo čak i zato što je to od vas. Vi ste posljednji čovjek koji može da priča o ustašama”, izjavila je ova poštovateljica lika i djela zlikovca Draže Mihailovića.

Istaknuvši kako više poslovnički nema pravo da se obraća u NSRS-u, naglasila je da poslanici nisu ravnopravni s Dodikom u pogledu trajanja diskusije tokom same sjednice.

“Voljela bih da imamo jednako vrijeme, pošto ste vi veliki Srbin, tako ste se proklamovali, da vam kažem da niste baš ni veliki, a vjerovatno niste ni Srbin”, poručila je Trivićka.

Trivićka je sljedbenica četničke ideologije, naročito četničkog vođe Draže Mihailovića, ali je i Draškova (Stanivuković) miljenica. Nije joj lako.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti