Dok Bijela razbija četnike na buljuke, Vučić ga javno linčuje na Marićevoj četničkoj TV

0

Predsjednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić gostovao je večeras na televiziji Happy u emisiji “Ćirilica”, gdje je pričao o incidentu u Nišu, gdje je glumac Dragan Bjelogrlić udarao režisera Predraga Antonijevića, javno sudeći Bjelogrliću. I to nije bilo sve, već je ovaj slučaj uporedio sa napadom na Borka Stefanovića u Kruševcu, učinivši to na skandalozan način, piše portal Direktno.rs.

Da podsjetimo, Borko Stefanović je 2018. godine napadnut metalnim šipkama u Kruševcu, poslije čega mu je glava bila razbijena. I poslije toga Vučić izjavi sljedeće:

“U ovoj zemlji prije tri godine počele su demonstracije koje su trajale više od godinu dana. Poslije napada na Borka Stefanovića, a ne zaboravite da je tada država sve uradila. A taj napad je bio daleko manjeg intenziteta od ovog danas. Danas ste mogli da vidite jednu drugu stvar. Da je dozvoljeno tući svakoga za koga oni misle da nije njihov, da ga je dozvoljeno krvnički tući. I misle da imaju pravo na to”, rekao je Vučić i nastavio:

“Danas kažu da Antonijević nije bio pozvan na taj festival. Ali, ‘ajde da napravimo paralelu. Ni Borka niko nije zvao u Kruševac. Da li je moguće da sve opravdavamo kroz prizmu politike?”

Napomenimo i to, Antonijević tvrdi da ga je Bjelogrlić napao jer mu smeta što je snimljena “Dara iz Jasenovca”, kao i to što ga je prije pet godina prijavio za korupcionaške radnje u Filmskom centru Srbije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here