19.06.2024.
HomeNovostiDodik osniva svoju televiziju na kojoj će da psuje, urla, vrijeđa, prijeti...

Dodik osniva svoju televiziju na kojoj će da psuje, urla, vrijeđa, prijeti i arlauče, a kao jedna od voditeljica najavljena je i Severina

Hrvatska pjevačica i regionalna zvijezda Severina će uskoro dobiti svoj talk show i postat će voditeljica. Zanimljivo je da će raditi na novoj televiziji koju u Banjoj Luci pokreće Igor Dodik, sin Milorada Dodika.

Program bi se trebao zvati TV Una, a emitirat će se putem telekom operatera i interneta. Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija iz izvora bliskih vodstvu TV Une, emitiranje programa počet će do kraja godine.

Riječ je o news kanalu koji će pokrivati aktuelnosti s područja zemalja regije, a prezentacija imena i koncepta dogodit će se na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju zakazanom za 23.-26. septembra.

Radi se o istoj televiziji na kojoj će svoju karijeru nastaviti graditi i Ivana Paradžiković, urednica i voditeljica emisije “Provjereno” s Nove TV u Hrvatskoj, koja će sada raditi na istraživačkom magazinu nalik Provjerenom, piše 24sata.hr.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti