Direktor tukao radnika zbog rezultata izbora u Crnoj Gori

0

 

Direktor JP Komunalno i vodovod Žabljak R.B. navodno je, revoltiran zbog rezultata izbora, u službenim prostorijama napao, prvo verbalno, a potom i fizički, R.Š., zaposlenog u tom preduzeću, piše crnogorski “Dan”.

Prema izjavama očevidaca, R.B. je, vidno iznerviran ishodom glasanja na konstitutivnoj sjednici Skupštine Crne Gore, čiji je direktan prenos pratio u obližnjem lokalu, ušao u kancelariju računovodstva preduzeća, gdje je zatekao i R.Š.

Potom ga je verbalno napao, upućujući mu uvrede i psovke, da bi ga zatim s leđa uhvatio za glavu i tresnuo njome o sto, udarajući ga i šakama.

Kako mediji prenose, R.Š. nije pružao otpor.

Maltretiranje je prestalo nakon što su se umiješali ostali zaposleni, a u međuvremenu je stigla i policija, prenosi portal CdM.

R.Š. je potvrdio da ga je R.B. prije tri dana napao u službenim prostorijama, prvo verbalno, a potom i fizički.

“Sve se desilo u toku radnog vremena. Iako mi je oduzeo sve ingerencije kao šefu Čistoće, dostavio sam mu neki račun na potpisivanje. Potpisao ga je, ali je odmah počeo da me psuje i vrijeđa. Potom me je gurnuo i uhvatio za vrat. Izašao sam iz te kancelarije i ušao u svoju, sjeo za sto i pozvao policiju. Međutim, on je pošao za mnom i udario me u glavu, zaprijtivši da će me skratiti za glavu i da ne znam s kim imam posla”, rekao je R.Š.

Iz policije je “Danu” potvrđeno da je pokrenut postupak protiv R.B.

 

 

 

 

tanjug