25.07.2024.
HomeNovostiDetalji zločina u Kozluku kod Zvornika: Žena koja je ubila majku, ubila...

Detalji zločina u Kozluku kod Zvornika: Žena koja je ubila majku, ubila je i muža prije 11 godina

Poznat je identitet aktera porodične tragedije koja se desila u Kozluku kod Zvornika. Ramza Karajčić (62) je žena koja je sjekirom ubila svoju majku Namku (83). Nakon izalaska policije na teren njoj su stavljene lisice na ruke.

– Policijskoj stanici Kozluk prijavljeno je sinoć oko 18:30 sati da je u porodičnoj kući u Kozluku osoba R. K. sjekirom nanijela povrede ženskoj osobi N. K. usljed kojih je preminula. Uviđaj su uradili dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Zvornik, u prisustvu ljekara mrtvozornika. Policija nastavlja dalji rad u cilju dokumentovanja ovog događaja, a sve dalje aktivnosti preduzimat će se pod nadzorom postupajućeg tužioca – kazao nam je Miljan Bobar, portparol Policijske uprave Zvornik.

Nezvanično saznajemo da je Ramza Karajčić već imala jedno ubistvo 2009. godine, kada je ubila svoga muža Ramadana te je u zatvoru bila nekoliko godina. Prema tadašnjem policijskom izvještaju, Ramza je tada ubila supruga udarcem budakom u glavu, a tom događaju je prethodila svađa.

Šta su bili motivi ovog posljednjeg događaja znat će se nakon okončanja istražnih radnji.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti