Detalji na koje muškarci ne mogu ostati ravnodušni…

0

1. Visoke pete.

Osim što je općepoznata činjenica da frajeri na našim nogama preferiraju cipele vrtoglavo visokih potpetica, zanimljivo nedavno provedeno istraživanje objavljeno u ‘Archives of Sexual Behavior’ pokazalo je da su vam, što su vaše potpetice više, frajeri skloniji spontano prići.

2. Mala crna haljina.

Ako je suditi po snazi koju ovaj komad odjeće ima, ona je sve samo ne malena. Jer upravo je crna boja ona uz koju se najčešće vezuju karakteristike poput seksipila, samopouzdanja i inteligencije. A k tome i vizualno laska vašoj figuri.

3. Otkrivena ramena. Ako ste mislili da frajeri padaju prvenstveno na grudi i guze, gadno ste se prevarili jer su znanstvenici sa sveučilišta u New South Walesu otkrili kako muškarci itekako padaju na gola ramena i otkrivene ruke.

 

4. Crveni detalji.

Crvena je boja strasti, ljubavi i romantike, a jednako je omiljena i među ženama i među muškarcima. Koliko crveni detalji mogu podići i zagrijati svaku kombinaciju znali smo odavno, no sada je to i službeno potvrdila studija objavljena u ‘The Journal of Personality and Social Psychology’.

5. Figura pješčanog sata.

Iako mnogi mediji i dizajneri favoriziraju vitko žensko tijelo, studija objavljena u ‘Archives of Sexual Behavior’ potvrdila je kako će se frajerima pogled ipak najduže zadržati na naglašenoj ženskoj silueti s oblinama. Stoga birajte komade koji će vaše obline – grudi, struk i bokove, najbolje naglasiti.

6. Ruž za usne.

Mnoge su studije pokazale kako upravo ruž za usne, a posebice onaj crveni, znatno podiže privlačnost žene. Tako su na primjer konobarice koje nose crveni ruž često ‘nagrađene’ boljim napojnicama od svojih kolegica, kako su utvrdili znanstvenici jednog francuskog sveučilišta.

7. Sunčane naočale.

Iako, koliko znamo, još uvijek ne postoji službena studija o tome koliko nas sunčane naočale čine privlačnijima, vjerujemo kako ih sve svjetske fashionistice i blogerice ne nose bez razloga. Dobar par sunčanih naočala vaš će izgled instantno učiniti zanimljivijim, uz garantiranu dozu misterije koja će lijepiti poglede za vas

 

 

cosmopolitan.hr