14.07.2024.
HomeNovostiDENIS LATIN: „Sram vas bilo što ste odšutjeli monstruoznu izjavu Jelene Trivić...

DENIS LATIN: „Sram vas bilo što ste odšutjeli monstruoznu izjavu Jelene Trivić koja nastavlja misli i tradicije Momčila Krajišnika, Biljane Plavšić i Radovana Karadžića”

Čuveni HRT-ov novinar i urednik Denis Latin aktivan je na društvenim mrežama, a vremena je našao i za komentar Opčih izbora u BiH.

Latin je oštro komentirao istup kandidatkinje za Predsjednicu Republike Srpske Jelene Trivić koju mnogi u BiH vide kao alternativu Miloradu Dodiku.

-Svi danas šize na Obamu što je 2014. odšutio okupaciju Krima. Nitko ne šizi na Clintona, Tuđmana i Miloševića što su svojim potpisom stvorili Republiku Srpsku, teritorij koji je otcijepljen agresijom na tisućljetnu BiH, otvaranjem koncentracijskih logora, genocidom u Srebrenici i četverogodišnjom opsadom Sarajeva.

Stvaranjem te genocidne tvorevine Amerika se posrala po samoj sebi udružujući svoje potpise sa onima koje bi Haag da su poživjeli osudio kao prvorazredne ratne zločince.

Jelena Trivić, kandidatkinja za predsjednicu zločinačke tvorevine RS naziva zemljom koja otvara prostore slobode. Ma sram vas bilo svi vi koji ste odšutjeli tu monstruoznu izjavu političarke koja nastavlja misli i tradicije Milorada Dodika, Momčila Krajišnika, Biljane Plavšić i Radovana Karadžića, najvećih zločinaca europske povijesti nakon Drugog svjetskog rata, napisao je Latin te dodao:

-Što su Plenković i Milanović više urlali na Komšića, to je njegov broj glasova rastao. Što smo više Čovićevih naručenih intervjua vidjeli, to je Komšić morao manje raditi. Samo urlajte za legitimno predstavljanje i vaš kandidat nikada neće pobijediti. To je pouka BH izbora, poručio je Latin

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti