20.07.2024.
HomeNovostiDegutantno podilaženje Dodikovog poltrona: Za(h)rđala ruska Mazalica bi da cinkari opoziciju Putinu

Degutantno podilaženje Dodikovog poltrona: Za(h)rđala ruska Mazalica bi da cinkari opoziciju Putinu

Poslanik SNSD u NSRS Srđan Mazalica optužio je opoziciju iz RS-a da su najveće štetočine u pokušaju jer se trude da zavade Srbe, ali ne uspijevaju.

Mazalica je naglasio da očito nije dovoljno, od ruskog ambasadora do predsjednika Ruske Federacije, da svi kažu da BiH nije uvela sankcije Rusiji i da nije neprijateljska zemlja.

– Opozicija i dalje trubi da jesu i ubjeđuju Putina da jesu, kao da ruski predsjednik ne zna za koga oni rade i kome odgovaraju. Oni dalje u svojim efemernim pokušajima tvrde da rukovodstvo Srpske kreće sa udarima na predsjednika Srbije, navodeći izjave pojedinaca koji nisu dio strukture vlasti niti članovi organa SNSD, rekao je Mazalica.

On je naglasio da je današnje glasanje u Narodnoj skupštini Republike Srpske pokazalo da se samo sa Englezima ne smijemo posvađati, prenosi Srpskainfo.

– Jer ni svi argumenti o štetnosti sporazuma sa Ujedinjenim Kraljevstvom nisu im pomogli da podrže veto člana Predsjedništva. Ali time bi se zamjerili svojim nalogodavcima, zaključio je Mazalica.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti