Crnogorka ubila Srbina u centru Beograda

0

Sanja R. (27), državljanka Crne Gore, uhapšena je jutros u centru Beogradana. Ona je osumnjičena da je ubila Aleksandra O. (51) u Deligradskoj ulici broj 20 u blizini Slavije.

Ubistvo je otkriveno i rasvjetljeno nakon što su uznemireni građani prijavili policiji da na terasi stana na sedmom spratu stoji krvava djevojka i traži pomoć.

Patrola je brzo došla na lice mjesta, vrata stana su bila zaključana, a djevojka je rekla kako ne može da otvori jer je navodno izgubila ključeve, a njen 24 godine stariji emotivni partner nije se odazivao na pozive, piše Pink.

Policija je nasilno provalila vrata i ušla u stan na sedmom spratu.

Zatečeno je tijelo Aleksandra O. (51) bez znakova života. Sanja R. (27) odmah je savladana. U stanu su pronađeni i tragovi narkotika.

Prvi rezultati istrage ukazuju da dvadesetsedmogodišnja državljanka Crne Gore tegom pretukla i usmrtila.

“Sumnja se da je S. R. (27) jutros oko 8 časova u jednom stanu u Deligradskoj ulici, nakon svađe i fizičkog sukoba sa muškarcem (51), njega udarila tupim predmetom u glavu, nakon čega je on preminuo na licu mjesta. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu”, saopštili su iz MUP-a.