Crnogorac: Nemamo respekta prema nikome

0

Trener Slobode Gradimir Crnogorac je rekao:

“Znamo da nas očekuje teška utakmica u nedjelju, dobro smo skautirali protivnika, znamo da je to dobra ekipa s visokim ambicijama, ali imamo mladu i poletnu ekipu koja se može svakom suprotstaviti. Svi igrači su spremni i dat će maksimum kao što je to bilo i u prethdnom utakmicama. Vidjeli ste protiv Sarajeva da nemamo respekta prema nikome, mislimo o sebi i nadam se da ćemo odigrati još jednu dobru i borbenu utakmicu i da će rezultat biti u našu korist”, kazao je Crnogorac.

Kapiten Beganović je pohvalio Nalićev tim:

“Radi se o skupu jako dobrih individualaca, o ekipi koja možda ima najveći budžet u Premijer ligi. Međutim, mi imamo svoje adute, dovoljan kvalitet da se svakome suprostavimo”.

Trener našeg tima Zlatan Nalić je o duelu sa svojim bivšim klubom, rekao:

“Što se tiče utakmice koja nas očekuje, nazvali ste je derbi, a odmah znate šta znači derbi. Sve su opcije moguće, to su specifične utakmice. Ako mene pitate, to je za mene takmičarska prvenstvena utakmica i kao takvoj pristupam. Prvenstveno je to utakmica za bodove, te jedan segmenat našeg puta ka krajnjem cilju”, kazao je Nalić.

Novinare je zanimalo hoće li biti emocija kod njega:

“Normalno da hoće. To je klub koji sam trenirao i klub koji je dio moje porodične tradicije. Emocije postoje, ali ja sam uposlenik FK Tuzla City. Moj jedini cilj je osvojiti tri boda”.