Crnadak predviđa bunt u RS-u: Ogromno je nezadovoljstvo u narodu

0
Potpredsjednik PDP-a vjeruje u promjene koje će se dogoditi u oktobru naredne godine

-Ovo je definitivno kraj jedne vladavine jedne strukture koja će se još dugo u periodu ispred nas mjeriti i procjenjivati kakva je bila, poručio je Igor Crnadak, potpredsjednik PDP-a i bivši ministar vanjskih poslova.

-Nakon 16 godina SNSD silazi sa vlasti. Nakon pobjeda u Banjaluci, Bijeljini, Brodu, Modriči, velikom broju gradova, nakon pobjede koja će uslijediti u decembru u Prijedoru nakon one blamaže, one odvratne stvari koju nam je SNSD priredio sa svojim gradonačelnikom. Mi ćemo imati zajedničkog kandidata koji će pobijediti SNSD-ovog kandidata u Prijedoru i opozicija će imati zajedničke kandidate za predsjednika Republike Srpdkr i člana Predsjedništva iz Republike Srpske koji će pobijediti kandidate vladajuće koalicije, kazao je on i dodao da je sasvim sigurno da dolazi promjena u oktobru iduće godine.

-S tim da ja mislim da trebamo vidjeti šta će se dešavati. Ogromno je nezadovoljstvo među narodom. Ogromno. Ako se korupcionaške afere SNSD-a nastave nizati kao proteklih sedmica ja ne isključujem mogućnost da taj bunt bude takav da se oni budu morali skloniti i prije izbora. Vrlo je moguće da će se to desiti, smatra Crnadak, piše Federalna.ba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here