ČOVIĆEV PORTAL NAPAO BORENOVIĆA: “Mali četo je poznat po lupetanjima koja malo koga zanimaju”

0

Reakcija predsjednika PDP-a Branislava Borenovića na poruke iz Zagreba teško je pala HDZ-u i HNS-u što se vidi kroz reakciju njima bliskog medija “ABCportala”.

Tako mostarski portal piše da je Borenović “mali četo” i da je poznat po lupetanjima i političkim izjavama koje malo koga zanimaju, ali svakako treba reći da nije sklon ravnopravnosti Hrvata u BiH”.

“No, Borenović je “mali miško” u odnosu na Plenkovića i Milanovića, pa se Hrvati ne trebaju bojati njegovih političkih idiotarija”, piše prohadezeovski “ABCportal”.

ABCportal / Screenshot

Podsjećamo, predsjednik PDP-a Branislav Borenović kazao je danas kako nevjerovatna arogancija službene Hrvatske prelazi svaku mjeru, uplitanjem najviših funkcionera u pitanje trebaju li u Republici Srpskoj i BiH biti održani izbori.

“Ko su oni da se petljaju u naše stvari, u ljudsko pravo našeg naroda da bira i bude biran”, rekao je Borenović.

On je rekao da nema smisla bilo kakvo ucjenjivanje i dovođenje u pitanje održavanje izbora 2. oktobra, kako je zakonom propisano.

O održavanju izbora kod nas sigurno neće odlučivati Hrvatska, koliko god neki to željeli. Izbora će biti, naš narod će ove godine odlučivati o svojoj budućnosti i o tome neće pitati hrvatske političare”, rekao je Borenović, dodajući ako već predsjednik i premijer Hrvatske toliko brinu o Republici Srpskoj i BiH, neka razmotre drugo rješenje za izgradnju odlagališta radioaktivnog otpada, a ne na Trgovskoj gori, čime se ugrožava zdravlje preko 200.000 naših građana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here