21.06.2024.
HomeNovostiVozač školskog autobusa prijavljen zbog napastvovanja djevojčice

Vozač školskog autobusa prijavljen zbog napastvovanja djevojčice

Vozač školskog autobusa prijavljen je policiji zbog bludne radnje nad djevojčicom.

Federalni mediji prenose da se slučaj desio u selu kod Visokog,  a navodno oštećena pohađa osnovnu školu. Djevojčica se o svemu povjerila roditeljima. Oni su slučaj prijavili policiji, koja je ispitala osumnjičenog.

“Navodno su djecu vozili iz okolnih sela u Gračanicu. Slučaj se navodno desio prošle sedmice i biće jako teško sve dokazati. Riječ djeteta protiv riječi vozača, ali u interesu ostalih roditelja je da se pokaže šta je istina, jer su vrlo uznemireni”, navode naši sagovornici iz Visokog.

Podsjetimo da je Visočane nedavno uznemirio šokantan i gnusan čin nad djetetom jer je T.A. iz ovog mjesta optužen za silovanje kćerke, koje se desilo u februaru ove godine u njihovoj kući.

Nakon silovanja, kako se navodi u optužnici Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, kćerki je dao 20 KM i zaprijetio joj da o toj monstruoznosti ne smije ništa reći, jer će je istjerati iz kuće i oboje će imati probleme. Prema optužnici, ovaj gnusni čin desio se u kasnim večernjim satima u noći između 14. i 15. februara ove godine, u kući u kojoj optuženi inače stanuje zajedno sa svojom suprugom i kćerkom, kada je njegova supruga spavala u dnevnom boravku, dok su u drugoj sobi spavali optuženi i njegova kćerka. U optužnici je detaljno opisano na koji način se desio ovaj monstruozni čin.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti