Vozač školskog autobusa prijavljen zbog napastvovanja djevojčice

0

Vozač školskog autobusa prijavljen je policiji zbog bludne radnje nad djevojčicom.

Federalni mediji prenose da se slučaj desio u selu kod Visokog,  a navodno oštećena pohađa osnovnu školu. Djevojčica se o svemu povjerila roditeljima. Oni su slučaj prijavili policiji, koja je ispitala osumnjičenog.

“Navodno su djecu vozili iz okolnih sela u Gračanicu. Slučaj se navodno desio prošle sedmice i biće jako teško sve dokazati. Riječ djeteta protiv riječi vozača, ali u interesu ostalih roditelja je da se pokaže šta je istina, jer su vrlo uznemireni”, navode naši sagovornici iz Visokog.

Podsjetimo da je Visočane nedavno uznemirio šokantan i gnusan čin nad djetetom jer je T.A. iz ovog mjesta optužen za silovanje kćerke, koje se desilo u februaru ove godine u njihovoj kući.

Nakon silovanja, kako se navodi u optužnici Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, kćerki je dao 20 KM i zaprijetio joj da o toj monstruoznosti ne smije ništa reći, jer će je istjerati iz kuće i oboje će imati probleme. Prema optužnici, ovaj gnusni čin desio se u kasnim večernjim satima u noći između 14. i 15. februara ove godine, u kući u kojoj optuženi inače stanuje zajedno sa svojom suprugom i kćerkom, kada je njegova supruga spavala u dnevnom boravku, dok su u drugoj sobi spavali optuženi i njegova kćerka. U optužnici je detaljno opisano na koji način se desio ovaj monstruozni čin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here