Brat Čovićevog zeta – Ivo Primorac zaražen koronavirusom

0

Kako javlja portal “Hercegovina info”, u Mostaru je registriran novi slučaj koronavirusa koji bi “mogao i uže članove obitelji Dragana Čovića poslati u izolaciju”. Portal ne navodi ko je novi zaraženi (18.ukupno u Hercegovačko-neretvanskoj županiji), otrkiva tek da se “radi u uposleniku jedne državne tvrtke”.

Više izvora koje je konsultirao portal “Slobodna Bosna” potvdilo je kako je “državna tvrtka” koja se pominje “BHANSA”, čiji je direktor Davorin Primorac, zet lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića.

Isti izvori su nam otkrili da je na koronavirus testu bio njegov brat Ivo Primorac, koji u ovom javnom poduzeću zaposlen kao šef financija.

Davorin Primorac bi se, također, trebao u narednih 24 sata podvrgnuti testiranju na koronavirus.

Ogromna panika nije zavladala samo kod zaposlenih u BHANSI, kao ni isključivo u Mostaru, jer su braća Davorin i Ivo Primorac u posljednjih desetak dana imali brojne sastanke i druge socijalne kontakte sa oobama iz cijele Bosne i Hercegovine.

Punac Davorina Primorca, direktora BHANSE, Dragan Čović jučer je posjetio Hrvatsku i sastao se sa premijerom Andrejom  Plankovićem i predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem. Kako nezvanično saznajemo, Dragan Čović je obiteljski povezan i sa Ivom Primorcem, čija je supruga prva rodica Bernardice Čović, supruge lidera HDZ-a.