15.04.2024.
HomeNovostiBorenović otišao do Dritana po recept za smjenu Dodika: Svaka vlast se...

Borenović otišao do Dritana po recept za smjenu Dodika: Svaka vlast se može smijeniti kada se želi

Samo hrabrom i odlučnom politikom se može poslati poruka ljudima da mogu slobodno izaći na izbore, demokratskim putem promijeniti vlast, da nema potrebe da se plaše i da su slobodni u svojim stavovima i razmišljanjima.

Rekao je ovo predsjednik PDP Branislav Borenović nakon današnjeg sastanka u Podgorici sa liderom Građanskog pokreta Ura i nosiocem izborne liste koalicije „Crno na bijelo“ na proteklim izborima u Crnoj Gori, Dritanom Abazovićem.

Kako je saopšteno iz PDP Abazović je tokom sastanka rekao da je poruka poslata iz Crne Gore poruka i svim drugim autokratskim režimima.

– Svaka vlast se može promijeniti, i to na civilizovan i demokratski način, kada se narod oslobodi straha. Mi smo dugogodišnjom borbom to i uspjeli – poručio je Abazović.

Lider PDP je istakao da je ta poruka njegovog prijatelja Abazovića, s kojim se poznaje mnogo godina, od izuzetnog značaja.

– Ovdje u Crnoj Gori, sada već nekadašnja opozicija uspjela je da uvjeri ljude da je moguće ono u šta mnogi nisu vjerovali, da je prethodna vlast smjenjiva. Uvjerili su u to i one koji nisu izlazili na izbore i to jeste zaista ključ svake pobjede opozicije. Ja im čestitam na tome, kao i na velikoj pobjedi koju su ostvarili- istakao je Borenović.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti