20.05.2024.
HomeNovostiBanjaluka: Pronađena laboratorija za uzgoj droge

Banjaluka: Pronađena laboratorija za uzgoj droge

S.J. uhapšen je juče zbog sumnje da je u porodičnoj kući u Banjaluci, u Ulici Radoja Domanovića uzgajao marihuana, saznaju “Nezavisne”.

Policijski službenici su operativnim radom došli do saznanja da je S.J. u porodičnoj kući u improvizovanoj laboratoriji uzgajao opojnu drogu marihuana.

“Izvršen je pretres kuće i drugih prostorija koje koristi osumnjičena osoba, a oduzeto je 44 plastične kante sa zemljom u kojima su zasađene biljke koje svojim izgledom asociraju na biljke indijske konoplje, oko 1,258 kg zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu“, tečnost za pospješivanje rasta biljaka, tri reflektujuće halogene lampe, tri aluminijumska savitljiva crijeva za ventilaciju, ventilator, aluminijumska folija sa štipaljkama i špagom koja predstavlja oblogu improvizovane laboaratorije za uzgoj opojne droge marihuane, tekuće gnojivo za rast biljaka kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela”, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

Nezvanično saznajemo da je uhapšen Srđan Jungić.

Sve mjere i radnje u okviru ovog predmeta preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog Suda u Banja Luci.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti