01.03.2024.
HomeNovostiAutomobilom udario starca (95) na motoru, pa pobjegao

Automobilom udario starca (95) na motoru, pa pobjegao

Starac čiji su inicijali N.V. (95) poginuo je na lokalnom putu u mjestu Donje Vodičevo, opština Novi Grad, a policija je uhapsila vozača “pasata” za kojeg se sumnja da je učestvovao u toj saobraćajnoj nesreći.

Pored tijela devedesetpetogodišnjaka pronađen je moped marke “tomos”, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

“Policiji je prijava stigla sinoć u 19.10 te je nakon izvršenog uviđaja koji je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, utvrđeno da se radi o licu N.V. (95) iz Novog Grada i da je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovalo nepoznato vozilo i vozač, koji se udaljio sa lica mjesta”, navodi se u saopštenju.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su pronašli vozilo i vozača za koje postoje osnovi sumnje da je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći.

“Vozilo marke `pasat` privremeno je oduzeto, a lice M.V. iz Novog Grada lišeno je slobode”, ističe se u saopštenju.

Po nalogu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, u toku je obdukcija tijela N.V, a pripadnici Policijske uprave Prijedor preduzimaju sve potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja okolnosti saobraćajne nesreće i smrti lica, te utvrđivanja elemenata krivičnog djela i krivične odgovornosti, dodaje se u saopštenju.

 

 

 

 

srna

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti