Adnan Osmanhodžić umjesto Rizaha Meškovića na čelu koordinatora Omladinskog pogona FK Sloboda

0

Adnan Osmanhodžić imenovan je od strane Upravnog odbora na poziciju koordinatora Omladinskog pogona FK Sloboda. Osmanhodžić je dobar dio svoje igračke karijere proveo u našem klubu gdje je slovio za jednog od najboljih fudbalera. Kasnije je i trenersku karijeru počeo graditi kroz omladinske selekcije FK Sloboda.

„Uprava Kluba zaista radi odličan posao i meni je zadovoljstvo što sam prepoznat kao osoba iz struke i imenovan na poziciju koordinatora Omladinskog pogona FK Sloboda. U prethodnom periodu je veliki broj mladih fudbalera napuštao naše selekcije, a regija sjeveroistočne Bosne je uvijek imala veliki broj talenata koji su u drugim klubovima gradili svoje karijere i davali su svoj doprinos njihovim uspjesima“, kazao je Osmanhodžić, te je dodao da svojim znanjem i iskustvom želi doprinijeti omasovljavanju omladinskog pogona i ostvarivanju što boljih rezultata.

Ono što je vrijedno pomena, prije Osmanhodžića ovom funkcijom je kratko rukovodio vremešni Rizah Mešković koji je prije mjesec dana napustio Slobodu.