20.10.2024.
HomeNovostiNenad Kecmanović umislio da je Gavrilo Princip, pa prijeti američkom ambasadoru: "Murphy...

Nenad Kecmanović umislio da je Gavrilo Princip, pa prijeti američkom ambasadoru: “Murphy mora znati da su u Sarajevu već počinjali SVJETSKI RATOVI!”

Kao što je najmlađi masovni ubica na svijetu, Kosta Kecmanović, detaljno planirao ubistvo nevinih učenika u beogradskoj školi “Ribnikar”, tako i njegov bliski rođak, Nenad Kecmanović zvani Kec, najavljuje treći svjetski rat u slučaju da Sud BiH izrekne osuđujuću presudu Miloradu Dodiku.

Kecmanović stariji, u dobroj mjeri je odgovoran za trenutni, krajnje nepovoljni položaj u kojem se nalazi Milorad Dodik. Upravo je “metuzalem” Kecmanović godinama unazad bio glavni savjetnik i zagovornik sumanutih i krajnje neodgovornih poteza Milorada Dodika. Sada kada je Dodik pritjeran uza zid, Kecmanović s bezbjedne distance iz Beograda, prijeti međunarodnoj zajednici trećim svjetskim ratom u slučaju da Sud BiH izrekne osuđujući presudu Miloradu Dodiku.

Kecmenović u autorskom tekstu piše da “Dodik već 30 godina grčevito brani Republiku Srpsku svojim političkim iskustvom i hrabrošću, vještinom i instinktom, i da je zapaljivom retorikom vratio Srbima samopoštovanje i samopouzdanje, te je za protektorat postao problem svih problema u ionako po svemu problematičnoj BiH”.

“Pošto mu ne mogu ništa jer voljom naroda pobjeđuje iz izbora u izbore, smislili su da ga udalje sa političkog igrališta. Znaju šta rade, bez Dodika na mjestu kapitena uigranog tima, Republika Srpska će da gubi utakmice”, piše Kecmanović uz prijeteću poruku američkom ambasadoru u BiH, Michaelu Murphyju, visokom predstavniku Christianu schmidtu i sutkinji Suda BiH Seni Uzunović da imaju na pameti “da su u Sarajevu već počinjali svjetski ratovi”!

Novi Gavrilo Princip već će se naći a Kecmenović je označio potencijalne mete: Michaela Murphyja, Christiana Schmidta i Sena Uzunović.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti