30.09.2024.
HomeNovostiJasmin Imamović i ekipa koju je uzgajao 20 godina je privatizirala jezera

Jasmin Imamović i ekipa koju je uzgajao 20 godina je privatizirala jezera

Jasmin Imamović me u intervjuu za Tip.ba javno prozvao da želim valjda privatizirati jezera zbog moje izjave da restorane i kafiće na Panonici treba dati najboljim tuzlanskim ugostiteljima. Da se razumijemo jezera već jesu privatizirana, privatizirana od Imamovića i ekipe koju je on 20 godina uzgajao.

Samo oni smiju držati koncerte tamo, samo manifestacije koje oni dopuste mogu biti tamo, samo oni kontrolišu ko će tamo raditi, čak ne možete ni čevape praviti ako vam ne klimnu glavom.

Budućnost ovog grada je u poduzetništvu a ne u kontroli svakog aspekta života Tuzle. Budućnost Panonskih jezera je da ne budu zaključana u 18:00 , da imate ponudu od vrhunskih restorana do vrhunskih kafića i barova. Budućnost nije u komunističkim metodama “ako ne mogu ja, neće niko” niti u ljudima koji ne umiju napraviti ponudu. Mislim da su građani Tuzle toga svjesni.

Nevjerovatno mi je da taj čovjek, u jednom krucijalnom momentu za budućnost grada ne može prestati da se bavi Našom strankom i Omerom Berbićem. Ovdje javno pozivam SDP da se jednom zauvijek ogradi od ovog čovjeka koji je napravio više štete, i pravi više štete građanskoj ideji nego ijedan čovjek u historiji grada.

facebook

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti