20.09.2024.
HomeNovosti"Pojačanje" iz Prijedora na listi Ujedinjene Srpske: Elvisu ne smetaju ekstremni stavovi...

“Pojačanje” iz Prijedora na listi Ujedinjene Srpske: Elvisu ne smetaju ekstremni stavovi i ratna zlodjela Nenada Stevandića

-Na lokalnim izborima očekujemo dobar izborni rezultat jer smo radili konstantno i uvijek bili uz narod Semberije, poručeno je iz Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina.

Kandidati za Skupštinu Grada, članovi i simpatizeri Ujedinjene Srpske, kao i građani Bijeljine, su okupljanjem na Trgu Đenerala Draže Mihailovića zvanično otvorila kampanju.

-Ujedinjena Srpska će biti nezaobilazan faktor u formiranju vlasti na nivou Grada, naveli su iz US.

Obećali su fer, poštenu kampanju, bez vrijeđanja drugih političkih subjekata.
-Ovih 25 dana ćemo raditi na predstavljanu svog programa, a koji se tiče razvoja grada Bijeljine gdje ćemo poseban akcenat staviti na seoske mjesne zajednice, najavljuju iz Ujedinjene Srpske.

No, zanimljivije od najava s trga koji nosi naziv po četničkom zločincu Mihailoviću, je novo “pojačanje” Ujedinjene Srpske.

Slika

Naime, Elvis Osmanović iz Prijedora, na kandidatskoj listi Stevandićeve partije nalazi se na 22. mjestu na lokalnim izborima.

Osmanoviću očito ne smetaju brojni ekstremistički i nacionalistički stavovi lidera stranke Nenada Stevandića, ratna prošlost “Vozača crvenog kombija” koji je maltretirao nesrpsko stanovništvo u Banjoj Luci, a o čemu svjedoče brojne snimke.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti