19.09.2024.
HomeNovostiNovi zločin u Srbiji: Muškarac (89) ubio stariji bračni par i još...

Novi zločin u Srbiji: Muškarac (89) ubio stariji bračni par i još jednu osobu ranio

U pucnjavi u selu Topolnica kod Majdanpeka stradao je stariji bračni par, njih je puškom ustrelio muškarac (89), prenosi Srbija danas.

U pucnjavi je ranjen i jedan muškarac koji je sa dvije prostrijelne rane zbrinut u Domu Zdravlja u Donjem Milanovcu, kaže doktor Vladica Petrović.

Na licu mjesta su jake policijske snage, a ovo su prvi snimci sa lokacije na kojoj je izvršen zločin.

U selo Topolnica pristigle su pored specijalnih ekipa policije sa pancirima i vatrogasne ekipi kao i hitna pomoc. Prilaz je blokiran, a prema nezvaničnim informacijama ubica jos nije uhapšen. U potragu za ubicom uključile su se i helikopterska jedinica MUP.

Pušten je dron sa termovizijskom kamerom, jer je noć već pala a teren, gdje bi mogao da se sakrije ubica, nepregledan i obrastao šumom.

Interventne ekipe policijaca iz Majdanpeka naoružani automatskim puškama džipovima odlaze ka salašima i šumi koja se nalazi iznad njih. Kako se saznaje, pretpostavlja se da se ubica tamo sklonio.

Mještani kažu da je ubica iako u poznim godinama, veoma vitalan i dodaju da je lovac. Kako se saznaje, svađa koja je prethodila tragediji je izbila zbog požara.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti