19.09.2024.
HomeNovostiTrebinjska policija o incidentu u kojem je učestvovao Dodikov savjetnik: Nema elemenata...

Trebinjska policija o incidentu u kojem je učestvovao Dodikov savjetnik: Nema elemenata krivičnog djela

Policija u Trebinju se oglasila saopćenjem povodom današnjeg događaja u tom gradu kada je savjetnik Milorada Dodika Branislav Okuka potegao pištolj na biznismena Momčila Mandića.

Iz PU Trebinje nisu navodili imena aktera ovog događaja, ali prema inicijalima, može se zaključiti da se radi upravo o tim osobama.

– Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 17. septembra 2023. godine, lišili slobode lice inicijala S.L. u Trebinju za kojim je bila raspisana Centralna potjernica. Lice je lišeno slobode prilikom intervencije policijskih službenika tokom verbalnog sukoba između lica inicijala B.O. i M.M. na raskrsnici ulica Kralja Petra i Oslobodioca i Cara Lazara, navodi se u saopćenju.

Policijski službenici su saslušali lica inicijala B.O. i M.M. kao i lice inicijala S.L. koje je bilo u pratnji lica inicijala M.M.

– O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela. U toku je dalji rad po događaju, dodaje se u saopćenju.

Podsjećamo, kako saznaje BN, Branislav Okuka, savjetnik predsjednika bh. entiteta RS Milorada Dodika, danas je izazvao veliki incident u Trebinju potegavši pištolj na biznismena Momčila Mandića.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti