19.09.2024.
HomeNovostiHuso I. koji je podržavao monstruma na instagramu tokom ubistva supruge...

Huso I. koji je podržavao monstruma na instagramu tokom ubistva supruge javno prijeti: “Dođite, gnjide, svako zna gdje živim” (FOTO)

Mladić koji je podržavao Nermina Sulejmanovića tokom jezivog prenosa ubistva supruge, prema nezvaničnim informacijama, nalazi se pod istragom.

Sulejmanović je u petak, podsjetimo, pretukao i ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a potom usmrtio još dvije i ranio tri osobe. Ubistvo supruge, koje je prenosio uživo na društvenim mrežama, gledalo je u jednom trenutku čak 15.000 ljudi.

Pojedini su čak pisali poruke podrške monstrumu, a ministar unutrašnjih poslova FBiH Ramo Isak najavio je da će svi koji su na društvenim mrežama podržavali ubicu biti sankcionisani.

Među onima koji su podržali Sulejmanovića je i izvjesni Huso I., koji je pisao direktne poruke podrške monstrumu.

On je tokom jezivog prenosa pisao da mu je Sulejmanović “brat” te iskazivao oduševljenje njegovim monstruoznim i krvavim pohodom.


Navodno je neke svoje objave izbrisao, ali su ih istražni organi dokumentovali i bit će upotrijebljeni kao dokaz.

Prema pisanju Kurira, Huso I. je na društvenim mrežama na prozivke odgovorio brutalnim prijetnjama.

– Ko god ima da mi kaže nešto od vas jajara, slobodno dođite i recite, svako zna gdje živim. Vi ste rute male i gnjide koje su jake samo na tastaturi. Trebalo je da izađete vani i da se pokažete. Pozdrav za sve mangupe – napisao je on uz “smajlije” koji se vesele.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti