01.03.2024.
HomeNovostiGrađani ostavljaju cvijeće i pale svijeće ispred kafića ubijene Amre Kahrimanović

Građani ostavljaju cvijeće i pale svijeće ispred kafića ubijene Amre Kahrimanović

Građani su ostavili svijeće i cvijeće ispred objekta čiji je vlasnik bila ubijena Amra Kahrimanović u Tuzli.

Građani su i dalje u šoku nakon ubistva koje se sinoć desilo u Tuzli, a kada je nakon više hitaca iz pištolja ubijena Amra Kahrimanović.

Inače, Tužilaštvo Tuzlanskog kantona oglasilo se jutros povodom ubistva koje se dogodilo sinoć u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli te kazalo da se utvrđuju okolnosti koje su dovele do ubistva žene.

Kako je rečeno, sinoć oko 21:00 sat u ugostiteljskom objektu u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli sa više hitaca iz pištolja ubijena je pedesetdvogodišnja A.K iz Tuzle. Osumnjičeni, E.Ć , koji je službenik Uprave policije MUP-a TK, je lišen slobode”- potvrdili su iz Tužilaštva.

Uviđaj na mjestu događaja je obavio dežurni tužilac i pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a TK. Dežurni tužilac izdao je naredbu za obdukciju tijela ubijene žene.

U toku je kriminalistička obrada, nakon čega će osumnjičeni uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadležnost Tužilaštva. U toku su istražne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti koje se vezuju za ubistvo žene, prenosi N1.

Tužilaštvo će danas dati izjavu za medije sa više detalja o događaju od sinoć.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti