30.04.2024.
HomeSportEduardo da Silva: Inicijalno smo dogovorili smjernice za naredni period, stavljam se...

Eduardo da Silva: Inicijalno smo dogovorili smjernice za naredni period, stavljam se na raspolaganje Slobodi

Danas je u Zagrebu obavljena prva runda pregovora između predstavnika FK Sloboda Tuzla i proslavljenog hrvatskog reprezentativca Eduarde da Silve, objavljeno je iz tuzlanskog kluba.

Kako navode iz Slobode, razgovor je protekao u konstruktivnom dijalogu, u kojem su da Silvi predočeni struktura kluba i njegovi kapaciteti, plan budućeg razvoja, kratkoročne i dugoročne ambicije, kao i opterećenja u funkcionisanju kluba.

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske je kazao:

“Izuzetno sam počastvovan radnim sastankom sa predstavnicima FK Sloboda. Dobio sam više nego dovoljno informacija o klubu i gradu Tuzla. Detaljno su mi prezentovani klupski planovi i vizija. Zahvalan sam ljudima iz kluba jer su dosli u službenu posjetu. Imao sam dosta neformalnih poziva u mnoge klubove, ali ovo je prva službena posjeta nekog kluba. Inicijalno smo dogovorili smjernice za naredni period, stavljam se na raspolaganje Slobodi. Zbog privatnih obaveza moram da se vratim u Brazil, ali moji saradnici nastavljaju komunikaciju sa predstavnicima Slobode. U sto kraćem periodu planiram posjetiti Slobodu i Tuzlu i formalizirati svoju ulogu u klubu”, rekao je za klupsku stranicu Eduardo da Silva.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti