30.04.2024.
HomeSportHrvatskog biznismena nasmijala vijest da preuzima Slobodu: Ne znam kome je to...

Hrvatskog biznismena nasmijala vijest da preuzima Slobodu: Ne znam kome je to palo na pamet

Prije nekoliko dana Tuzlom je odjeknula vijest da hrvatski biznismen Renato Radić zajedno sa menadžerskom agencijom bivšeg reprezentativca Hrvatske Eduardom Da Silvom preuzima FK Sloboda.

Iako je predsjednik Skupštine FK Sloboda u izjavi za medije najavio sastanak za poslije 20. januara, hrvatski biznismen Renato Radić, negirao je ovu priču. Vijest o ulasku u FK Sloboda prema pisanju Bjelovar.live portala, nasmijala je ovog biznismena.

Čudan je ovaj nogometni svijet, a pogotovo novinarski. Da, Mladost je bliska sa tuzlanskom Slobodom i istina je kako u Mladosti igra nekoliko igrača porijeklom iz Bosne, ali i kako nemamo baš ni jednog iz Tuzle što su mnogi očito krivo protumačili – u šali je kazao Radić.

– Svima nama ”sloboda” je vrlo draga i svi smo se mi borili za ”slobodu”. Međutim, vijest kako s Da Silvom preuzimam tuzlansku Slobodu nema baš nikakve veze s istinom. Ne znam kome je to uopće palo na pamet. Pored toga, ja s Eduardom nisam ni u kakvoj sportsko poslovnoj vezi tako da sve ovo nema smisla – kazao je Radić.

Vijest o ulasku u FK Sloboda neugodno je prema pisanju ovog portala iznenadila i Eduarda da Silvu…

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti