08.09.2024.
HomeNovostiUbistvo u tuzlanskom naselju Miladije, uhapšen osumnjičeni?

Ubistvo u tuzlanskom naselju Miladije, uhapšen osumnjičeni?

U tuzlanskom naselju Miladije dogodilo se ubistvo, saznaje portal “Avaza”.

Policiji u Tuzli večeras je oko 19.40 sati prijavljeno da se u stanu u Ulici Mitra Trifunovića Uče, u pomenutom naselju u Tuzli, dogodila pucnjava  iz vatrenog oružja.

Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja upućeni su policijski službenici PS Zapad, te i dežurna ekipa SHMP Doma zdravlja Tuzla, kojom prilikom je na mjestu događaja zatečeno beživotno tijelo, za sada NN muške osobe čiju smrt je potvrdio dežurni ljekar SHMP DZ Tuzla.

“Na licu mjesta nalaze se dežurna Tužiteljica KTTK-a, koja rukovodi uviđajem, kao i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije, Odsjeka za opći kriminalitet i Odsjeka za kriminalističku tehniku i kdz zaštitu, te se po nalogu Tužiteljice preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja”, saopštili su iz policije, a prenosi N1.

“Avaz“ saznaje da je Specijalna jedinica MUP-a TK uhapsila ubicu, muškarca iz tuzlanskog nasilja Miladije. Ubistvo se desilo u jednom stanu, a ubica je uhapšen tokom bijega preko terase na zgradi.

Sumnja se da je ubistvo počinjeno iz pištolja. Međutim, vatreno oružje za sada nije pronađeno.

Saznajemo, ubica je od ranije poznat policijskim organima za razna krivična djela, između ostalog, i za uživanje u narkoticima

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti