21.05.2024.
HomeSportHalilhodžić o izjavama Vice Zeljkovića: To su velike laži i obmane!

Halilhodžić o izjavama Vice Zeljkovića: To su velike laži i obmane!

Na današnjoj konferenciji za medije Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine javnosti je i zvanično predstavljen Savo Milošević na mjestu novog selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Predsjednik Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković na početku obraćanja između ostalog je istakao kako je jedan od razloga otkaza Mehe Kodre bila i mogućnost dolaska Vahida Halilhodžića na klupu naše reprezentacije.

Nakon ovih riječi N1 je kontaktirao i popularnog Vahukoji se javio, a bio je veoma iznenađen nakon riječi Vice Zeljkovića.

“To je jedna velika laž i obmana. Ja sam veoma iskusan da ne bih pregovarao o tome nakon što je jedan selektor tek deset dana na funkciji selektora, pogotovo ako je riječ o Mehi Kodri. Ne bih to uradio nikad ni jednom treneru na svijetu, pogotovo ako je u pitanju Kodro. To su velike laži i obmane”, rekao je Vahid Halilhodžić, a potom se osvrnuo i na razgovore sa Vicom Zeljkovićem:

“Nikada nisam nikome rekao niti dao nadu da ću preuzeti klupu fudbalske reprezentacije. Rekao sam da sam tu ukoliko treba pomoći i dati savjet, ali da ću sjesti na klupu i preuzeti tim nikada nisam nikome obećao.”, zaključio je Halilhodžić.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti