06.05.2024.
HomeSportPosušje deklasiralo OKK Slobodu

Posušje deklasiralo OKK Slobodu

U okviru 18. kola Prvenstva BiH za košarkaše Leotar je gostima savladao Mladost sa 76:81, dok je Posušje na svom parketu bilo bolje od Slobode sa 81:62.

Nakon reuglarnih 40 minuta igre u Mrkonjić Gradu rezultat je bio 69:69, a nakon dodatnih pet minuta tim iz Trebinja je bilo koncetrisaniji te je slavio pobjedu rezultatom 76:81.

Najbolji kod pobjedničkog tima bio je Luka Anđušić sa 19 poena i Nedeljko Košanin sa 15, dok se je u poraženom timu istakli Nikola Stanojević sa 18 poena.

Za Leotar je ovo bila veoma važna pobjeda u borbi za Top 8 i oni se nalaze na sedmom mjestu sa devet pobjeda i devet poraza, sa druge strane Mladost je na 11. mjestu sa tri pobjede i 15 poraza.

Sa druge strane u Posušju je domaćin slavio veoma važnu pobjedu protiv ekipe Slobode u borbi za opstanak, a rezultat je na kraju glasio 81:62.

Tim iz Hercegovine do pobjede su vodili Krsto Bjelica sa 24 poena i Mateo Mandić sa 20, dok su u timu iz Tuzle najbolji pojedinci bili Almir Hasandić sa 19 i Zoran Talley sa 16 poena.

Posušje je sada na desetom mjestu sa pet pobjeda i 13 poraza, dok je Sloboda ima isti osam pobjeda uz devet poraza i na osmom mjestu su tabele.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti