20.04.2024.
HomeNovostiBerbić ima poruku za “SDP-ove botove”: Ko je gdje uhljebljen, u koje...

Berbić ima poruku za “SDP-ove botove”: Ko je gdje uhljebljen, u koje javno preduzeće ste koga zaposlili, kako ste kome šta štimali…

Omer Berbić, vijećnik Naše stranke u Gradskom vijeću Tuzla potvrdio je jučer kandidaturu za gradonačelnika Tuzle.

Naime, on se danas se oglasio na društvenim mrežama:

-Odmah po objavi moje kandidature Sdp-ovi botovi i partijski nehljebari direktno vezani za budžet grada su počeli napadati Selima, čovjeka koji im je sa svojim timom napravio partiju.

-Napadaju ga između ostalog za privatizaciju javnih preduzeća u koju je Jasmin kao tadašnji sekretar i pravnik bio jako duboko uključen a koja je bila isforsirana od strane tadašnje međunarodne zajednice. Napadaju ga isključivo jer je sa mnom u srodstvu.Gospodo, ne uzimajući u obzir naše odnose, Selim je gromada i legenda ovog grada i ne uzimajte ga u usta jer bih ja mogao početi pisati o vašim porodicama. Ko je gdje uhljebljen, u koje javno preduzeće ste koga zaposlili, kako ste kome šta štimali. Na vašu žalost a moju sreću i obraz, moj niko nije uhljebljen na državnim jaslama.Ovo je moj prvi post na ovu temu, jer isključivo želim da vodim pozitivnu kampanju; Nadam se i zadnji, ali to ne zavisi od mene, nego od vas – napisao je Berbić.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti