21.07.2024.
HomeNovostiDetalji pucnjave u Zvorniku: Ubijen otac troje djece, osumnjičeni pobjegao ka Tuzli

Detalji pucnjave u Zvorniku: Ubijen otac troje djece, osumnjičeni pobjegao ka Tuzli

U pucnjavi koja se sinoć dogodila u kafe kladionici “Centar” u Trnovici kod Zvornika ubijen je Boriša Beatović iz Branjeva, dok su tri osobe povrijeđene.

Pucnjava se dogodila oko 23 časa u kladionici “Centar” koja se nalazi na raskrsnici za Kiseljački put kod Zvornika.

Prema nezvaničnim informacijama Beatović je ubijen na licu mjesta. Još jedna osoba je pogođena hicem iz vatrenog oružja i životno je ugrožena, a došlo je i do fizičkog obračuna u kojem su povrijeđene dvije osobe.

U PU Zvornik navode da je cijeli slučaj u 23.05 prijavljen u PS Kozluk.

“Policiji je prijavljeno da je u JZU Dom zdravlja Zvornik javila četiri osobe muškog pola sa povredama zadobijenim od nepoznatog lica u ugostiteljskom objektu u Trnovici kod Zvornika. Od povreda zadobijenih vatrenim oružjem jedno lice je smrtno stradalo, a jedno teško povrijeđeno”, rekla je portparol PU Zvornik Danijela Madžarević.

Ona kaže da je počinilac nakon pucnjave pobjegao i za njim se intenzivno traga.

“Policijski službenici PU Zvornik pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela teškog ubistva i pronalaska izvršioca”, dodala je Madžarević.

Tačne okolnosti pucnjave još se istražuju i kako saznajemo sve se odigralo pred više očevidaca koji tek trebaju biti saslušani. Kao motiv pucnjave pominje se navodno to što su Beatović i osumnjičeni ranije imali određeni sukob.

Policija je sinoć, u prisustvu dežurnog tužioca, započela uviđaj koji je i dalje u toku.

Prema nezvaničnim informacijama iza ubijenog je ostalo troje djece.

U zvorničku bolnicu su nakon sinoćnje pucnjave primljena dva muškarca od kojih jedan ima ustrelnu ranu i vitalno je ugrožen, a drugi je zadobio potres mozga, rekao je dežurni ljekar ove zdravstvene ustanove Milan Pavlović.

Pavlović je rekao novinarima da je muškarac, koji je zadobio ustrelnu ranu na lijevom boku, operisan i da je trenutno hemodinamski stabilan, ali vitalno ugrožen.

On je naveo da je drugi pacijent zadobio povredu glave sa prelomom lobanje i krvarenjem iz uva, te da je u pitanju potres mozga.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti