16.04.2024.
HomeSportKomazec debituje za Slobodu na derbiju: Ući ćemo jako u meč, nadam...

Komazec debituje za Slobodu na derbiju: Ući ćemo jako u meč, nadam se bodovima

Fudbalere Slobode sutra u Gradačcu očekuje gradski derbi sa Tuzla Cityjem, u kojem će nominalno biti gosti.

Za Crveno-crne će ovo biti tek drugi nastup u domaćem prvenstvu, nakon poraza od Širokog Brijega i dvije odgođene utakmice protiv Zrinjskog i Veleža.

Pravo nastupa u predstojećem meču imat će i Melvin Osmić, Adam Vošnjak i Nikola Komazec. Iskusni napadač koji je ovog ljeta došao u tuzlanski tim ističe kako uz podršku navijača očekuje pozitivan rezultat i prve bodove u novoj sezoni.

“Sigurno teška utakmica nas očekuje, gradski derbi. Igramo protiv jedne jako dobre ekipe. Mi ćemo sigurno jako ući u utakmicu. Mislim da smo ove nedjelje odlično radili, a od kada sam ja došao ovdje od prvog dana zaista fantastično radimo. Možda u prvoj utakmici u Širokom nismo pokazali sav svoj kvalitet, ali nadam se da ćemo sada mnogo bolje da odigramo i da osvojimo bodove”, rekao je Komazec.

Pohvalio je rad ekipe u proteklim sedmicama.

“Dobro se radi, prava je atmosfera. Mislim da imamo skup sjajnih momaka. Dosta je mladih i uz nas starije i iskusnije, mislim da smo prava klapa. Pozvao bih sve navijače da dođu da nas bodre. Mislim da ova ekipa to zaslužuje. Zaslužujemo jednu dobru atmosferu i mi ćemo dati sve od sebe da obradujemo naše navijače, to je sigurno”, dodao je Komazec.

Utakmica Tuzla City – Sloboda igra se u nedjelju od 17h.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti