29.03.2024.
HomeNovostiUhapšen zbog krađe teške 545.000 maraka

Uhapšen zbog krađe teške 545.000 maraka

Danko Renovica (48) uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u krađi 545.000 maraka iz benzinske pumpe SAS Priboj počinjenu u maju, dok se za dvije osobe traga, saznaju “Nezavisne”.

Kako je saopšteno iz PU Bijeljina, za počinjene teške krađe jedno lice je predato Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

“Policijski službenici Policijske uprave Bijeljini rasvijetli su krivično djelo teška krađa koje je izvršeno 3. maja 2022. godine na štetu pravnog lica iz Priboja-Lopare. Naime, D.R. po prethodnom dogovoru s licima za kojima se traga, a sve u cilju sticanja protivpravne imovinske koristi, upotrebom podnesnog alata nasilno je  otvorio vrata pravnog lica, te je iz poslovnih prostorija otuđio novac više od 500.000 KM u raznim apoenima i valatama”, navode iz policije i dodaju da je D.R. danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška krađa predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini, dok se za drugim licima traga.

Kako saznajemo trojica osumnjičenih su te noći oko jedan sat iza ponoći upotrebom podesnog alata nasilno ušli i iz kancelarije ukrali novac.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti