FK Sloboda: Čeka nas najvažnija utakmica sezone

0

U povodu utakmice 31. kola Premijer lige BiH između Slobode i banjalučkog Borca, na Tušnju je održana konferencija za novinare.

Susret su najavili trener Tuzlaka Amir Spahić i prvotimac Fedor Predragović, ali su kao podrška nazočili i članovi UO kluba (Nino Džambić i Elmir Šećerbegović), pojedini treneri i igrači.

“Vratit ću se na utakmicu protiv Tuzla Citya. Osjećam se kao osoba neću reći poniženo, ali razočarano. Zahvaljujem se navijačima koji su pružili podršku. Sloboda će sigurno u ove tri utakmice tražiti opstanak u Premijer ligi BiH. Svi su prolazni samo će Sloboda ostati da živi. Čeka nas sada utakmica protiv Borca. Svi smo svjesni situacije, pod velikim smo pritiskom. Dat ćemo sve od sebe i nastaviti borbu za opstanak”, kazao je trener Spahić.

“Za nas će to biti najvžanija utkamica u sezoni. Šteta što smo se doveli u ovakvu situaciju, ali sve je u našim rukama. Protiv Borca nas očekuje zahtjevna utakmica i moramo se svi skupiti, da damo sve od sebe i da dođemo do tri boda”, zaključio je Predragović.

Utakmica Sloboda – Borac igra se u nedjelju od 15 sati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here