28.03.2024.
HomeNovostiMirnes Ajanović: Nema na posao ako nemate Covid potvrdu? To je krivično...

Mirnes Ajanović: Nema na posao ako nemate Covid potvrdu? To je krivično djelo

Mirnes Ajanović, predsjednik BOSS-a gostovao je u ovosedmičnom izdanju Centralnog dnevnika na FACE TV, gdje se osvrnuo na nove mjere koje stupaju na snagu od 20. decembra.

“Od 20. decembra nema na posao ako nemate Covid potvrdu! Iza toga stoji Bakir Izetbegović i SDA! To je krivično djelo! Napadamo Fadila za sve, a on je samo marioneta i provodi naređenja Bakira Izetbegovića! U kafiću u Tuzli nećete biti opasni do 19h, a od 19h ste opasni ako nemate potvrdu i izbacit će vas.” navodi Ajanović te dodaje:

 

“Niti jedna vakcina protiv Covid 19 nema važeću dozvolu za stavljanje u promet u BiH, odnosno niti jedna nije registovana! U procesu registracije je samo ruska vakcina Sputnik V! Vakcine jesu registrovane u svijetu, ali nisu u BiH!” navodi Ajanović.

 

“U zvaničnom upustvu Pfizera piše da se nježno okrene bočica 10 puta, da se bočica ne trese i ako se protrese da se baci! Šta ako okrene 7 puta, jesu li ljudi gledali da li se trese i da li bacaju ako se protrese?! U upustvu za Astra Zenecu piše da se ne trese bočica, ali nisu rekli koliko puta da se okrene! Za Sinopharm i Sinovac piše da se vakcina snažno protrese prije upotrebe!” zaključuje Ajanović.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti