18.04.2024.
HomeNovostiPretresi u Zvorniku: Pronađeni droga, municija i telefoni

Pretresi u Zvorniku: Pronađeni droga, municija i telefoni

Policajci iz Zvornika su od petka oko 22,00 do danas oko 00,45 časova, zajedno sa policajcima iz Orašja izvršili pretrese na nekoliko lokacija na području PU Zvornik i tom prilikom pronađena je droga, municija, mobilni telefoni, registarske tablice i drugi predmeti.

“U petak oko 21,15 časovapolicajci iz Orašja uhapsili su i sproveli u PU Zvornik L.Š., D.J. i R.G., svi iz ovog grada, a za koje se sumnja da su 11. novembra izvršili tešku krađu na području koje operativno pokriva PU Orašje”, navodi se u saopštenju PU Zvornik.

Kako se dodaje, na osnovu naredbe Opštinskog suda Orašje, od strane policajaca iz Zvornika i Orašja je izvršen pretres na lokacijama koriste uhapšeni i tom prilikom je pronađena opojna drogu, ukupne težine 12,2 grama, te nekoliko komada pištoljske municije, nekoliko mobilnih telefona, registarskih tablica, kao i drugih predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

“Sva sačinjena dokumentacija i izuzeti predmeti, zajedno sa L.Š., D.J. i R.G., su predati na dalje postupanje policajcima PU Orašje”, zaključuje se u saopštenju.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti