23.06.2024.
HomeNovostiŽena koja je pronađena polugola i vezana lažirala svoju otmicu

Žena koja je pronađena polugola i vezana lažirala svoju otmicu

Dvadesetsedmogodišnja S.Č. koja je juče u poslijepodnevnim satima pronađena u objektu takozvanih starih bazena kod šljunkare u mostarskom prigradskom naselju Vrapčići lažirala je sopstvenu otmicu.

Ova informacija nam je potvrđena iz Policijske uprave Mostar, ali i Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, pod čijim nadzorom se od juče provodila intenzivna istraga.

Ona je u prisustvu ljekara Odjela psihijatrije Kantonalne bolnice “Dr.Safet Mujić”, gdje je zadržana na liječenju, mostarskim inspektorima danas, suočena s određenim dokazima, praktično, sve priznala.

Kako nam je rečeno, u pozadini cijele priče su teško narušeni bračni odnosi.

Prema prvim informacijama datim policiji je izjavila “da ju je neko oteo ispred ‘Mepasa’ i da se nakon toga ničega ne sjeća”.

Avaz je danas bio na licu mjesta gdje su radnici šljunkare u Vrapčićima pronašli S.Č., a do tog mjesta se dovezla taksijem, nakon što se juče ujutro udaljila iz porodične kuće u Blagaju.

U tom užasnom objektu prepunom smeća i ostataka od paljenja automobilskih guma je provela dva do tri sata, nakon što je zapazila radnika koji je kamionom vršio istovar.

“Vidio sam žensku osobu u donjem vešu, vezanih ruku kako nešto viče i ide prema meni. U jednom trenutku je pala. Uplašio sam se, bila je sva crna po tijelu i odmah sam pozvao kolege. Znate, nije bilo svejedno, jer je ona govorila: ‘Pomozite, ubiće me!'”.

Kada su kolege dotrčale, ona je kao klonula. Pozvali smo odmah policiju i Hitnu – ispričao nam je ovaj radnik.

Policija je, praktično, stavila tačku na ovaj slučaj koji je duboko uznemirio javnost.

Reklamni prostor

Ovdje može biti vaša reklama. animacija / logo / tekst

Posljednje vijesti