Uhapšen muškarac u Bileći zbog ubistva i krađe 400.000 eura u Crnoj Gori

0

Jedna osoba iz Bileće uhapšena je juče zbog sumnje da je počinila krivično djelo “Razbojništvo” koje se dogodilo u Nikšiću. Jutros je u Herceg Novom uhapšen i drugi muškarac za kojeg se sumnja da je učestvovao u istom krivičnom djelu.

Pripadnici PU Trebinje postupajući po naredbi Okružnog suda u Trebinju, obavili su pretres kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi S.A., te tom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti tragovi koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju krivičnog djela Razbojništvo, koje se dogodilo istog dana u Nikšiću u Crnoj Gori – rečeno je iz PU Trebinje.

Do oružane pljačke došlo je juče oko devet sati u Nikšiću, kada su naoružani napadači presreli vozilo koje prevozi novac i tom prilikom ranili jednog čuvara, dok su ostale radnike poprskali biber sprejom. Radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak (50) je naknadno preminuo. Kako piše Srpskainfo, u razbojništvu je učestvovalo troje razbojnika.

Pljačkaši su terencem BiH tablica pobjegli u nepoznatom pravcu. Crnogorski mediji prenose da se ukrali oko 400.000 evra. Prema nezvaničnim informacijama, novac je dopremljen zbog isplate penzija, piše ATV.

U mjestu Grebice pronađeno je zapaljeno vozilo za koje je sumnja da je korištno u počinjenju ovog krivičnog djela.

Kako pišu Vijesti, Nikšićanin M. K. uhapšen je u Herceg Novom zbog sumnje da je učestvovao u oružanoj pljački u Nikšiću.  Policija za trećom osobom traga na području Trebinja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here